Aanbod

ons aanbod

 

Binnen

De ruimte leent zich voor diverse activiteiten zoals: creatief (o.a. schilderen/tekenen, breien/haken, mozaïeken, kaarsen maken of werken met textiel), koken/bakken (het liefst met eigen- of regionale natuurproducten), knutselen.

 

Het sociale aspect en groepsvorming vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben we gezamenlijke eet-/drinkmomenten, uitstapjes (o.a. een markt, een winkel of museum bezoeken) en een groot aanbod aan spelletjes.

 

Mocht je een keer niet actief mee willen doen, dan is dat ook prima. Heb je behoefte aan een praatje en/of een luisterend oor, daar maken we tijd voor. Heb je behoefte aan alleen toekijken bij anderen of rust dan behoort een boek lezen, muziek luisteren of alleen een activiteit doen ook tot een van de mogelijkheden.

Buiten

Onze tuin is groot en uitermate geschikt voor het kweken van eigen producten, zoals kruiden, vruchten, groenten. Onze wens is om met elkaar een moestuin te realiseren. Daarnaast willen we een klein stukje van onze tuin afrasteren voor een paar kippen en konijnen. Het verzorgen van deze dieren valt ook onder ons aanbod.

Het sociale aspect en groepsvorming vindt ook buiten plaats. Denkend aan: vuurtje stoken, buiten koken, dieren verzorgen & buiten spelletjes, waaronder ook onze nieuwe jeu-de-boulesbaan.

Er is ook ruimte voor ontspanning; in de tuin zitten met een kopje koffie/thee kijkend naar vogels en eekhoorns die volop aanwezig zijn. En er is volop ruimte om te tuinieren.

De omgeving nodigt ook uit voor een wandeling, fietstocht of om eventueel te gaan vissen.

 

Werkplaats

Onze schuren gebruiken we voor activiteiten zoals: werken met hout (o.a. figuurzagen, of het maken van insecten- & vogelhuisjes), het maken van kleine meubels (bijvoorbeeld tafels, krukjes). Ook leent onze werkplaats zich ook voor diverse reparaties.