Dagbesteding de Brink

OVER ONS

Wij zijn Barbara de Boer en Moniek Bakker en zijn op 1 februari 2022 met veel enthousiasme onze eigen Dagbesteding gestart. De kans om het gebouw aan de Schoolbrink te huren kwam voorbij en dit hebben wij met beide handen aangegrepen.

Het starten van een eigen Dagbesteding is al een langere tijd een grote wens van ons. Beide hebben we passie voor de zorg. Extra zorg en aandacht willen we graag geven op onze dagbesteding. Samen met de deelnemers zorgen we voor een fijne zinvolle invulling van de dag.

Vanuit onze jarenlange ervaring in;

  • De (regulier en gespecialiseerde) kinderopvang. Zowel uitvoerend als in het management.
  • Het werken met jongvolwassenen, denkend aan logeerweekenden en dagopvang voor thuiszitters uit het basis- voortgezet speciaal onderwijs.
  • Het regulier- en speciaal onderwijs, zowel ondersteunend en als leerkracht
  • Uitvoerend en in het management van een GGZ-instelling. Deze instelling bood beschermend wonen en dagbesteding voor (jong)volwassenen aan. Op deze locatie wonen bewoners met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Licht Verstandelijk Gehandicapt/Beperkt (LVG), Forensische Zorg & Autistismespectrumstoornis (ASS).

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons een fijne zinvolle invulling van de dag hebt en voldaan weer naar huis gaat.

Ben je nieuwsgierig naar ons aanbod, dan kun je verder lezen op onze website onder het kopje “Aanbod”.  Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen zodat wij je persoonlijk te woord kunnen staan.